Apple iPhone 11 Pro 512GB Gold

På lager
SKU
IPH11P512GBGZDA
7.990,00 kr
Partial payment from 8.019,00 kr / month

Anslået leveringstid: 1-3 Arbejdsdage

Med den nye iPhone 11 Pro smartphone kan du opdage verden på ny. Telefonen er udstyret med et kraftigt 12 MP tredobbelt bagkamera med True Tone blitz, og du kan se dine billeder og videoer på den krystalklare 5,8” Super Retina XDR touchskærm, som følges af sprød stereolyd fra Dolby Atmos. Du kan tage Slofies, de nye slow-motion selfie-videoer, med TrueDepth-kameraet på forsiden og dele det med dine venner. Takket være den kraftige A13 Bionic processor får du maksimal ydelse, selv i krævende spil.

Design
Telefonen har et charmerende, øjeblikkeligt genkendeligt buet design, som tydeligt leder tankerne hen på tidligere Apple smartphones som iPhone Xs og Xr. iPhone 11 Pro er fremstillet i rustfrit stål med en glasbagside, og har IP68-beskyttelse, hvilket vil sige, at den er vandresistent ned til 4 meter i op til 30 minutter.

Super Retina XDR touchskærm
Med en opløsning på 2436 x 1125p leverer den 5,8” store Super Retina XDR touchskærm skarpe og livagtige billeder i video og fotos. Skærmen er udstyret med OLED-teknologi, som er kendt for at give livagtige farver og ægte sort. De egenskaber understøttes yderligere af HDR-teknologien (High Dynamic Range), så du virkelig får noget ud af skærmen. Takket være True Tone-teknologien får du også de mest realistiske hvide nuancer, som tilpasser sig dine omgivelser. Skærmens imponerende høje lysstyrke på 1.200 nits svarer til moderne high-end fjernsyn.

Kameraer
Den nye tredobbelte kameraopsætning sikrer, at du kan tage professionelle billeder i høj kvalitet. Opsætningen består af 3 sensorer: 1 ultrabred sensor, 1 bred sensor og 1 telefotosensor – alle 3 med 12 MP opløsning. Den ultrabrede sensor har f/2,4 blændeåbning og 120 graders synsfelt, den brede sensor har f/1,8 blændeåbning og telefotolinsen har en f/2,0 blændeåbning og tilbyder 2x zoom ind og ud samt 10z optisk zoom. For at sikre, at dine billeder ikke mister fokus, er telefonen udstyret med dobbelt OIS (Optical Image Stabilization) og en række funktioner, som gør det let at tage flotte portrætbilleder. Kameraet har bokeh-effekt, som slører baggrunden, avanceret Depth Control og Portrait Lighting-funktioner med 6 effekter. Ved lav belysning kan du anvende Night Mode og True Tone-funktionerne, så du altid får de bedste billeder. Du kan også optage videoer med 4K UHD-opløsning ved 60 frames pr. sekund.
Telefonens forside er udstyret med et 12 MP TrueDepth selfie-kamera med f/2,2 blændeåbning i skærmens notch. Ligesom kameraet på bagsiden har det bokeh-effekt, Depth Control og Portrait Lighting, og kan optage videoer i 4K UHD, selv i slow-motion. Gør dig klar til at dele dine Slofies med verden (kan optages i 1080p HD-opløsning ved 120 frames pr. sekund)!


Ydelse
Apple iPhone 11 Pro er udstyret med den kraftige A13 Bionic processor, som leverer høj ydelse i programmer og spil, samtidig med at den er energieffektiv takket være den moderne 7 nm fremstillingsproces.

iOS 13
Med iPhone 11 Pro telefonen opdaterer Apple sit berømte styresystem til version 13. Styresystemet er designet til at yde maksimal komfort til daglige opgaver og er udstyret med dark mode til hele systemet, sofistikerede foto-apps og sikkerhedsfunktioner, som værner om dit privatliv. Telefonen er desuden udstyret med Memoji: Din nye digitale persona, som afspejler din stil og personlighed.

Flere funktioner:
- 512 GB intern lagring
- Mulighed for Dual SIM med fysisk nano-SIM og virtuel eSIM
- FaceID ansigtsgenkendelsesfunktion
- Wi-fi 6
- Bluetooth 5.0
- NFC til kontaktløs betaling med Apple Pay
- GPS, GLONASS lokaliseringsfunktioner
- Digitalt kompas
- Dolby Atmos med intens lyd

Specifikationer
BrandApple
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Apple iPhone 11 Pro 512GB Gold
Back to Top